Het ZEST effect

‘Een echte eyeopener. Ik zat volledig vast op het werk. Ik twijfelde aan alles, mijn functie, de  collega’s,… en ik had het gevoel dat ik geen weg meer op kon.  Ze toonde me wat ik nodig heb om goed te functioneren en vooral om beter te communiceren. Ze heeft me geholpen om te zien wat ik zo fantastisch vond aan mijn werk, maar ook tegen welke muren ik steeds maar botste. Muren die ze mij hielp te slopen.’

Ann Deraedt ♦ Traject Loopbaanbegeleiding

‘Geen idool, geen voorbeeld, maar een unieke persoon, een bijzondere persoon die de unieke gave heeft om te werken als een bijzondere spiegel. Een spiegel die je toont zoals je echt bent, een spiegel die je niets kan voorliegen, maar ook eerlijk laat zien hoe mooi en bijzonder je bent, als imperfecte mens. Carine leerde me om mijn leven het doel te geven waar ik mij goed bij voel’

Wim Coppens ♦ Traject Life Coaching

‘Ik maak serieuze sprongen in de richting die ik uit wil. Terwijl het hiervoor nog geen stapjes waren. Fier dat ik ben! Dit had ik nooit durven verwachten, wat een evolutie!

Sofie Carton ♦ Traject Life Coaching

‘Een jaar lang worstelde ik met een burn-out die mijn leven min of meer toThierry-Zestt stilstand bracht. Ik heb nu de antwoorden op mijn vragen en de tools om een nieuw hoofdstuk te beginnen. Dat heeft mij vrijwel direct innerlijke rust gegeven en de angst doen verdwijnen om naar mijn huidige werkvloer terug te gaan

Thierry ♦ Traject Loopbaanbegeleiding

NancyRoels_Zest
‘Mijn zelfvertrouwen is terug, ik durf opnieuw beslissingen te nemen en keuzes te maken …. Het is meer dan een jaar geleden dat ik mijn traject afrondde. Carine heeft me echt geholpen.’

Nancy Roels ♦ Traject Perfectionisme Coaching

‘We ziYvesDeKeyser-ZESTjn nu drie maanden na het beëindigen van mijn traject. Ik voel me 20 jaar jonger, heb geen fysieke klachten meer en energie genoeg om na een werkdag van 12 u nog het gras af te rijden en te voetballen met mijn zoontje. ‘

Yves De Keyser ♦ Traject Perfectionisme Coaching & loopbaanbegeleiding. Yves is met zijn eigen zaak gestart: www.andek.be

kimelsen
Carine heeft me geholpen om dingen/situaties/gebeurtenissen op een andere manier te bekijken zonder betuttelend te zijn en om stappen te ondernemen i.p.v. te wachten tot alles ‘perfect’ zit, wat natuurlijk nooit komt.

Kim Elsen ♦ Traject Perfectionisme Coaching
www.ks-pack.be

‘Zij bevrijddPerfectionisme coaching by www.uptozest.bee me van mijn ontzettend schuldgevoel. Ze stopte mijn drang om altijd goed te doen voor anderen, en mezelf uit het oog te verliezen.’

Sofie Verheirstraeten ♦ Traject Perfectionisme Coaching met aansluitend loopbaanoriëntatie.  Sofie heeft haar eigen zaak opgestart: www.kokoro.be.

0a7b117
‘Ik begrijp nu beter waarom de communicatie met sommige mens
en uit mijn privé omgeving soms zo moeilijk en uitputtend kan zijn. Ik werk daar nu aan en het gaat effectief beter.’

Paul Marquet ♦ Loopbaanoriëntatie

Loopbaancoaching by www.uptozest.be
Ik ben mezelf tegen gekomen. Ik weet nu waar mijn natuurlijke sterktes liggen. Dit maakt me bewuster en doelgerichter.’

Pieter Lenaerts ♦ Traject Loopbaanbegeleiding

Perfectionisme coaching by www.uptozest.be

‘Het proces op zich was een verrassing. Na een paar sessies had ik de gedragsverandering bereikt waar het me om te doen was.’

Steven Van Dalem ♦ Traject Perfectionisme Coaching

Life-Coaching by www.uptozest.be
‘Ik heb naar mezelf leren kijken op een andere manier. Het eeuwige ‘moeten’ ombuigen naar ‘willen’ en loslaten is iets dat ik nu dagelijks toepas.’

Carla Borremans ♦ Traject Life Coaching

 

‘Nu voel ik me weer 100% mezelf, iemand die volop in het leven staat en erhelemaal voor gaat. Ik kan een situatie en mezelf weer inschatten maar ook relativeren.’

Sandra Nys – Traject Perfectionisme Coaching

Ps: hun verhalen vind je terug op www.uptozest.be, surf naar de pagina met getuigenissen.

Geef een reactie